pondělí 27. září 2010

nový začátek...anime :)

Chá....tak jsem přišla na to, že anime je docela pěkné :) Tákže...Je tu nový začátek...Bohyně se snaží o anime :D xD Zatím nic moc no....:D :P      

4 komentáře:

  1. týýjo hustě! tak teĎ jste se Zebrou dvě, co? :D :) už to vidim: ,,Posedlé puberťačky sprejují anime na zdi škol!" :D XD :) cha cha cháááá! :) pěkné, fakt. :)

    OdpovědětVymazat
  2. :D dík, no...newim, jestli bychom TOHLE ze Zebrou zvládly :D xD ale kdo vííí :D

    OdpovědětVymazat
  3. A Zebra jde vysvětlovat xD
    Anime -> kreslený japonský seriál
    Manga -> japonský komix
    Ale "manga" se označují veškeré japonské komixy mimo Japonsko - v Japonsku tohle slovo označuje jakýkoliv "komix". Takže by se dalo říct, že "kreslíš komixy ve stylu manga", i když to není úplně správné označení. Korejské "manze" se říká manhwa a čte se po evropskému způsobu - čili zleva doprava (ale zpravidla nemá takovou dynamiku jako manga).
    Hele, Božko :D jestli tě to vážně chytlo, doporučuju tyhle stránky: www.anime-manga.cz, animetym.fonty.org, www.mangatraders.com, www.mangafox.com, www.akihabara.cz, www.manga.cz, www.konoha.cz, www.mangacesky.wz.cz ... je toho hodně, a na některých stránkách je potřeba registrace, ale je zdarma a pak už je všechno zařízený ^^ Zkus si někde najít Naruta (ne, vážně to není blbost), D.Gray-man, Chobits, Kaichou wa Maid-sama!, K-On!, Darker Than Black, Kuroshitsuji (moje aktuální závislost ^^ na anime-manze.cz je zatím přeloženo 22 dílů z 24 a už vychází nová série (zatím přeloženo 9 dílů), kterou si můžeš stáhnout tady: http://akuma.own.cz), Lovely Complex, Death Note, Ouran Koukou Host Club, Suzumiya Haruhi no Yuuutsu, xxxHOLiC... samozřejmě nemusíš všechny :D ale já jsem si tahle anime zamilovala, většinu najdeš online na animetymu, manga všude možně (a je zatraceně moc kvalitní). Na akihabaře si to navíc můžeš "zapisovat" (animelist, mangalist, j-music list...)
    Ehm, to jsem se zase rozepsala xDD Ale když jde o anime a mangu, jsem toho schopná...
    A jsem ráda, že tě to taky chytilo :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, docela mě to začalo bavit. ;) Ale...tenhle text si předpokládám budu muset přečíst....aspoň tak desetkrát abych tomu trošku porozuměla :D Tákže....jdu číst, zkoušet a třeba se i něco zajímavého naučím a dozvím. :)
    Mimochodem....Naruta jsem viděla jeden díl a....neni to zase taková blbost, jak jsem si dřív myslela ;)

    OdpovědětVymazat