neděle 10. října 2010

Nový den ! :) :(

Tak a je tu nový den na konci týdne-neboli neděle. A protože se v neděli nic nedělá, tak všechno (kromě tenisu) zahodím za hlavu a s tímto dnem začnu nový život. Nový život bez jedné kamarádky, o které se ukázalo, že to neni zase až tak uplně kamarádka, nový život bez přemýšlení nad tím, co teď asi dělají Alejáci, nový život bez čtení školy noci (už mám přečtené všechny díly...bééé), nový život bez tenisových turnajů (dva měsíce, ale přece) a nový život bez zbytečných úvah, slov a vět. Začínám úplně nový život a pojedu od začátku. Mám dva měsíce na to, abych se zlepšila v tenise. Mám (asi) čtyři měsíce na to, zlepšit si školu a mám spoustu kamarádů (za které bych dala život), se kterýma se budu snažit sejít za každou cenu. A budu je chránit už na vždy ! Jo, ještě jsem vynechala život bez kluků. Ten je uplně nejlepší ! :)
   Takže se ze špatné nálady ze včerejška jdu převléknout do dobré nálady a budu se jen smát....tedy, doufám :)

8 komentářů:

  1. Tak to držím palce, protože začít od začátku a neohlížet se zpátky - to je sakra těžký.
    Hn... proč život bez kluků? Teda, život bez kluků jako kluků - tak už dávno žiju já. Protože nemá cenu se do někoho zamilovat, když ta láska není opětovaná. Navíc, teď toho mám tolik, že vážně nemám čas se zamilovat (taky se držím hesla: Nejdřív kariéra, pak možná rodina!).
    Ale bez kluků jako kámošů... ne, to si nedokážu představit. S některejma, pravda, cloumá puberta, ale když maj světlý chvilky, jsou skvělý. Na takový kámoše se můžeš vždycky spolehnout.

    OdpovědětVymazat
  2. Já vím. Myslím to uplně stejně jako ty. :) A dík ! Budu se snažit, ale taky to nemusí vyjít...uvidíme :) ;)
    Rozhodně mám ráda Aldina. On to ví a bude to těžký na něj skoro zapomenout. To prostě nejde...ty jo, jako ve škole noci. :D :(

    OdpovědětVymazat
  3. Přeju ti hlavně hodně trpělivosti a síly nepodlehnout výčitkám svědomí, špatné náladě nebo se neohlížet za minulostí. Líbí se mi, že to tak bereš. Že co se stalo, stalo se a už to nejde změnit, Ovšem co se stane, to ovivníš a záleží to jen na tobě. :)
    HM........život bez kluků jako kamarádů si neumím představit. Opravdu ne. Život bez kluků jako kluků je......sporný. Může to znamenat spoustu starostí nebo neutucchající radost. Ovšem většinou se tyhle dvě věci spojují. Takže i ty spousty probdělých nocí s hlavou plnou otázek mohou mít světlou stránku. No......jak jsi jednou říkala, že jsi koupila dárek K.B. a tambylo napsáno: ,,Nic není jen černé nebo jen bílé." tak s tím naprosto souhlasím.
    Takže pevnou vůli, radosti zdar a hlavně, jak zní naše dlouhodobé heslo: NEPŘEMÝŠLEJ! :D :)
    Hodně štěstí!

    OdpovědětVymazat
  4. Díky moc ! :) Život bez kluků jako kamarádů si už bohužel představit umím...:( V Nebušicích se kluci z holkama nebavěj. Tam je to jedna polovina kluci a druhá holky. No,oni jsou taky ale jiní, než gympláci.
    Např.: nechala jsem si na stole svačinu a oni si s ní začali házet a celou mi jí snědly. prostě paka ! :( :D xD

    OdpovědětVymazat
  5. to je ale hrubá chyba, děvenko! :D neboj, tohle se děje i u nás. akorát mi kluci šlohnou celou tašku a já ji pak hledám jak magor. (Zebra potvrdí xD ) :)

    OdpovědětVymazat
  6. Potvrzuji xD
    (Mno, my tu navíc máme takové "panoptikum" xD
    Jmenovitě úchyla a sestavovatele konspiračních teorií (C.), schizofrenika, co je chvíli fajn a v další sekundě s**e, s**e a s**e (Š.), magora, kterej je nezapomenutelnej (J.), flegmatika, "co je mu ze všeho šoufl" - Mačeta zná xD (J. č. 2) a samozřejmě já - šílenec :D)

    OdpovědětVymazat
  7. Ano. a to zdaleka nejsou všichni zástuúci šílenecké populace v naší třídě. xD ještě bych přidala, že je u nás naprosto zbytečno mazat se s tabulí, protože v píštích třech sekundách bude opět počmárána. :) ale to jsi myslím taky zažila xD
    a jak už tady Zebra pravila, ona a já - šílenci, co se gebí každé kravině za všech okolností a chodí si ,,popovídat se splachovadlem" :D XD !

    OdpovědětVymazat
  8. to je fajn...:) Ale takovej ústav jako tam ,,u nás" to nebude...

    OdpovědětVymazat