sobota 9. října 2010

Apologize...!

Ach jo, teď jsem něco strašně moc zkazila ! Prosím tě, jestli to čteš (četla jsi můj blog) tak tímto se ti chci strašně moc omluvit. Promiň !! Já.....nechtěla jsem to tak. On prostě přišel ! Vždyť ty víš, jak mi na tobě záleží...fakt promiň. :(( Je mi na nic...
    Takže fakt promiň, strašně mě to mrzí !!! Já to tak nechtěla ! :(
                    

117 komentářů:

  1. Víš, tímhle jsi to už totálně zkazila !! Už mě nech ! Jak jsem ti už řekla-tohle nezachráníš ! Slzy jsou teď zbytečná věc.
    Prostě už to takhle nejde ! Nebudu se ti omlouvat...můžeš si za to sama. A už sem nic nepiš. Stejně to číst nebudu !

    OdpovědětVymazat
  2. Ale já fakt nechtěla ! Nemůžu za to. Ale jestli chceš, tak fajn...ale už mě nikdy neuvidíš...to ti říkám na rovinu. Teď jsme se ještě třeba sešly, sice jednou za půl roku, ale sešly. Jenže jestli to takhle ukončíš, tak já se fakt asi podříznu...byla jsi jedna z mejch hodně dobrech kamarádek. Víš toho o mě hodně. Vím, můžu si za to sama, ale ty jsi taky nebyla bezchybná a já ti to snášela a odpouštěla. Promiň, ale já těch chyb možná i udělala míň než ty a já ti je snášela a ty mě za jednu (za kterou v podstatě ani nemůžu) hned zavrhneš. Ty máš dost kamarádů. Ale já jich zase tolik nemam, víš. Mám jednu, který řeknu fakt vše a můžu se na ní spolehnout a už se taky skoro nevidíme. Pak je tu ještě jedna, která toho ví taky hodně, ale neni taková jako ta první. To druhá je z tenisu, takže taky občas stane, že jsme proti sobě. Jenže ona se na mě nevyprdne. A ta první...je z mé bejvalé školy a taky se s ní skoro vůbec nevidim, ale vím, že by mi nic tak hnusnýho jak ty neudělala ! Prostě tak jsi jdi ! Sice mě to fakt bude strašně štvát a mrzet. Budu se vzpamatovávat hooodně dlouho, ale co...snad mě ty další neopustí.
    Promiň, ale takhle to skončit fakt nemělo. Kvůli debilnímu klukovi...

    OdpovědětVymazat
  3. tak dobře !! Už tě nikdy neuvidim. Moje + ! Stejně jsi jen NAMYŠLENÁ KRÁVA !!! A neni to jenom kvůli klukovi ! Ale na to TY nepříjdeš !

    OdpovědětVymazat
  4. Aha...no tak jo, jak myslíš. Já a namyšlená kráva..dobrá teorie. Hele...nadávky nesnášim a tak ti nadávat nebudu. Ale teď se tady fackuju, protože v hlavě mi těch nadávek prolítlo tisíce !
    Fajn...klidně si ode mě odejdi...jen chci, abys věděla, že tvoje přátelství pro mě znamenalo hodně. Promiň, ale máš pravdu...takhle by to už dál nešlo !
    Nechápu sice (máš pravdu), kvůli čemu to ještě je, ale nevadí. Myslím, že už to vědět nepotřebudju..

    OdpovědětVymazat
  5. ne to fakt nepotřebuješ ! Pro mě přátelství z tebou neměla ani jednu světlou chvilku ! Ty jsi si mě nazasloužila. Nikdy nebudeš mít opravdové přátelé. Ty si nikdy nikoho neudržíš ! Radši se ani nenamáhej !

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ty tři poslední věty mě fakt bodly u srdce...ty jsi vždycky měla pravdu a jestli jí máš i teď....bude to hodně bolet. Ale...já nevim, snad ne ! Tohle už NIKDY neříkej ! Aspoň to pro mě udělej...:'(
    Ty máš opravdu velké ego ! Dobře...

    OdpovědětVymazat
  7. Nebudeš mít kamarády ! Nebudeš mít kamarády ! Nebudeš mít kamarády ! Nikdy ! Přesně, já mám VŽDYCKY pravdu a tak jí mám i teď ! Už se s tim prostě smiř !
    Já nemam ego, ale sebevědomí ! Krávo...ani to už nepoznáš !

    OdpovědětVymazat
  8. Tak hele...už mi nikdy neřikej krávo !! Pak už nikdy neřikej, že nebudu mít kamarády a vůbec...už buď ticho ! Nemusíš to zamotávat a mě dělat ještě větší výčitky...co by tomuhle řekl opravdový přítel...
    Fajn..takže už jdi a nemíchej se mi do života ! Nazdar...na vždy !

    OdpovědětVymazat
  9. No konečně-měj se (špatně !) A Nebudeš mít kamarády ! háhá !

    OdpovědětVymazat
  10. Sice nechápu, co se stalo... nevím, co se stalo... ale od TEBE (ano, ty, která Terce nadáváš do "namyšlené krávy") to je fakt hnusný. A nadávkama to sotva vylepšíš.
    Pro mě Terka JE kamarádka. Opravdová, skvělá, pravda, občas ztřeštěná a bláznivá - ale pořád SKVĚLÁ.
    Pochopila jsem, že je to kvůli klukovi... no, to je mi teda důvod. Kdybych se já (s prominutím) nasrala na M za každýho kluka, kterej se zamiloval do ní, ale ne do mě, tak jsem, takříkajíc, v prdeli (tobě, M, samozřejmě nic nevyčítám, neber si to osobně a nedávej si facky).

    Mimochodem, ty chytrá (co pořád nadáváš), zkus si to po sobě přečíst. Je to odporný. Já bych to nikdy nebyla schopná napsat. Už z těch slov je vidět nenávist a sebestřednost. Člověk se holt pozná... tady jsi bohužel ukázala svou horší stránku.
    A pravdu nemáš ani náhodou... to ty se projevuješ dost hloupě.

    OdpovědětVymazat
  11. Ty jo Zebro...:) Díky. Upřímně řečeno, tohle jsem nečekala ! :) Fakt mě to dost potěšilo ! Víš, tahle ,,kamarádka" je prostě občas taková.
    Ještě jednou díky...TY jsi fakt kámoška ! ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Pokud "občas", tak to znamená, že se všechno ještě urovná, nebo už je definitivní konec?
    Já vim, že do toho nemám co rejpat, když tu holku ani neznám, ale to, jak ti nadávala a prohlašovala svoje "pravdy", mě neskutečně nakrklo a vyburcovalo něco napsat... kámošky se přece musej podpořit, ne? ;)
    btw, už jsi v pohodě?

    OdpovědětVymazat
  13. Tak hele ty ,Zebro' nech nás jo ! Tohle je naše věc a nikdo se nám do toho nebude plést ! Ani mě neznáš a tak si nedovoluj ! Nevím, proč bych to neměla psát, když je všechno pravda ! Takže buď ticho a neřeš nás. Třeba seš Terezy (bohyně, to určitě !) kamarádka, ale jsem zvědavá, jak ti to dlouho vydrží !
    Já si nadávat klidně budu, abys věděla. Kvůli klukovi to neni, jenom z části. Když, tak už to čti pořádně !
    A ty ,bohyně' ! Možná jsem občas taková, ale teď už k TOBĚ jiná nebudu ! Jo a ještě-ty ,nový začátky' si strč do prdele ! Nikomu tady o nás nemusíš vykládat.

    OdpovědětVymazat
  14. Z: Díky. Ty se do toho můžeš plíst. Jsi moje kamarádka a tak to i zůstane. Takže si řikej co chceš ! :) A ještě jednou, díky. Moje problémy tě ale štvát nemusej, sama jich máš asi dost. :) ;)
    btw..no, už to jde
    D: Ona do toho kecat může !! A ty jsi taky pořád na počítači..jé, já zapomněla, ty jsi vlastně počítačovej maniak ! My se taky bavily skoro jenom po campu. Občas jsi taková, ale teď ani nevím, jestli ještě chci, abys už byla jiná. Teď jsi taková, jakou jsem tě ještě nikdy nepoznala...asi už bych se ti nemohla kouknout do očí...

    OdpovědětVymazat
  15. Nepletu se do toho. Neříkám, co máš a nemáš dělat.
    Mimochodem, člověk se často mnohem otevřeněji projevuje právě na internetu. Nemá žádný zábrany, že? Ale to, co řekne/napíše ve vzteku, o něm taky dost vypovídá.
    Vydrží. Za těch pár měsíců, co u nás byla na škole, si myslím, že jsem jí poznala docela dobře (a já se po letech, kdy jsem poznala pár hnusnejch a nenávistnejch lidí, docela vyznám) a můžu bez skrupulí říct, že na ní není nic, co by mi vadilo. Vlastně, když se to tak vezme, se podobá jedné mojí kámošce. A s tou se kamarádím už od základky, čili osm let. Takže bych neřekla, že to nic nevydrží.
    Vyrozumněla jsem, že z větší část za to může právě kluk. Pardon za nedorozumění.

    Terko, lituju tě. Je smutný, když s někým kamarádíš a nikdy nepoznáš jeho horší tvář... nebo když už, tak pozdě. A pak to bolí.

    OdpovědětVymazat
  16. :) Zebro, chci ti říct, že tohle je pro mě fakt velká pocta ! Taky to mám tak. Díky tobě znám anime atd. Naučila jsi mě spoustu věcí a já jsem fakt ráda, že jsem tě poznala. Myslím, že kdybych zůstala Nad Alejí, tak by to bylo jiné. Takhle se na sebe můžeme těšit víc a ne, jako kdybychom se viděly každý den ve škole. Možná je to lepší, tak, jak to je. :) ;)

    Ano, máš pravdu...a díky, aspoň ty to řekneš upřímně !

    OdpovědětVymazat
  17. o-je mi k pláči !!10. října 2010 v 11:22

    jak je to dojemné...búúúééé...opravdu bych se z toho rozbrečela a tak k tomu radši řeknu jen dve slova: NO COMENT !

    OdpovědětVymazat
  18. To je pěkné, že to nekomentuješ.
    Ale Terka má aspoň srdcea ne kus ledu.

    OdpovědětVymazat
  19. je mi z vás na blití...ještě že jste jen dvě !Kdyby sem přišla ještě ta z tenisu nebo prostě někdo, asi bych se už uplně...

    OdpovědětVymazat
  20. Pokud je ti z nás na blití, tak proč to ještě vyostřuješ? Mně se tvůj útočný přístup taky nezamlouvá.
    A posila se vždycky cení, ono jen záleží, ke které straně barikády se připojí...

    OdpovědětVymazat
  21. už se tomu musím smát. No jo, tak já už radši pudu !! Ještě bych tady vybouchla smíchy ! :DDD
    Mějte se-vy dvě...

    OdpovědětVymazat
  22. Jen aby ti nepraskla podbřišnice.
    Já se mám dobře. Díky.

    OdpovědětVymazat
  23. Ty jo Zebro...mám z tebe výgeb. :D :) dík...:D

    OdpovědětVymazat
  24. Jsem ráda zdrojem dobré zábavy. :D

    OdpovědětVymazat
  25. Tak teď ale vážně: ta holka se TAKHLE nikdy nechovala? Jestli ne, tak je fakt dobrá herečka, to se jí teda musí nechat.

    OdpovědětVymazat
  26. Hm...fakt ne. Občas sice na někoho vyjela (i na mě), ale nebylo to tak vážný a hnusný. A štve mě na tom to, že je to v podstatě kvůli ničemu..:/ Herečka teda dobrá je....:( :P

    OdpovědětVymazat
  27. ahoj holky. jdu pozdě, už je ,,po boji", jak vidím a to je jen dobře. ovšem kdybych mohla, jednoznačně bych byla posila na vaší straně! teda nevím, jak je vůbec možné, že někdo jako ta dotyčná je schopná takhle hnusně a sprostě mluvit (psát) o někom a nadávat. že jí není hanba......
    každopádně vám tleskám. Zebro, tobě teda fakt, ty se nezdáš, ale do lidí, co tě štvou, se umíš opřít! :) Bohyně ty taky. nedej se a pro příště mám pro tebe jednu radu. vím, že jsi podobná v tomhle jak já, že se omlouváš, ikdyž ty za nic nemůžeš. takže když už se chceš někomu takovému, kdo za to nestojí, omlouvat, aspoň se nevysiluj hádkou. jo a ONA pravdu nemůže mít a ani nemá z prostých důvodů a)na to je moc sebevědomá v špatném slova smyslu, b) jednoznačně proto, že ona neovlivní, jestli TY budeš mít kamarády!, c)tvrzení, že má pravdu jsi jí potvrdila ty, jinak je vlastně v koncích. nikdo nemůže mít vždycky pravdu, kor v takvéhle situaci ne.
    ikdyby ti ONA stokrát napsala, že kamarády nemáš a mít nebudeš, je mi to u zadní části a jelikoš jsi skvělá kamarádka´, nehodlám se tě kvůli někomu, kdo ti tuhle blbost vtlouká do hlavy, vzdát!!! to nikdy!!!
    Zebro, ........omlouvám se ti. snažím se si tvoji poznámku nebrat osobně, ale po pravdě - tečou mi momentálně slzy. není to poprvé, co mi došlo, že ti taky ubližuju těma klukama. ten hroznej pocit na lyžáku, když jsi brečela v noci a já nevěděla proč, jen mě napadalo že kvůli mně, jsem se modlila, abys se mnou ještě kdy promluvila. měla jsem chuť se s L. hned rozejít, abych naše přátelství zachránila. moc mě to mrzí a jsou prostě věci, které si nikdy neodpustím. ať se to týká tebe, nebo jeho................víš o čem mluvím. ještě jednou: jsi skvělá kámoška o kterou nechci nikdy přijít a moc se ti omlouvám, jestli jsem ti někdy ublížila......:´( :´( :(

    holky gratuluju a omlouvám se, že jsem tu nebyla, když jsem měla být. :( jak víte, odvlekli mě na chatu, dopoledne zápas na Aritmě a teĎ jsem přijela domů a jdu se šprtat. pravdě zdar! a ty si z toho nic nedělej, Terko. aspoň už víš, jaká ta holka doopravdy je......
    hezkou neděli (pouze vám dvěma!!) :)

    OdpovědětVymazat
  28. Mačeto... co bolí, přebolí, a mně vždycky víc záleželo na našem přátelství, než na klucích. A stejnak, co s tím nadělám, když máš desetinásobně větší charisma? xD
    Takže v poho, ok?

    Co se týče toho "boje" - není nad sarkasmus a naštvanou náladu, pak jsem schopná za uhájení svých kámošek bojovat všema zbraněma :)

    OdpovědětVymazat
  29. :) no vidíte to holky ! :) Vy jste nerozloučitelné..a to je uplně ojedinělý případ...jsem hrdá, že mám takové kamarádky ! ;) ♥

    OdpovědětVymazat
  30. Mačeta the V.O.Ř.10. října 2010 v 17:51

    Z. o.k. v poho. ale jak jsem řekla......promiň.
    jo a s tim charisma, to je ten nejlepší vtip, co jsem kdy slyšela. xD :D chacha!!! já mám charisma asi jako dřevěná parketa. i holky z basketu občas nepostřehnou moji existenci. takže maximálně jsem nevýraznej charismatuicej vzduch. ale to spíš ty. :) teda ne, že bsy byla vzduch a nevýraznej taky ne! xD
    Bohyně: no tak to vidíš. já jsem ráda, že vás mám. obě. díky! :)

    OdpovědětVymazat
  31. Áááá-pozor, máme tu spolek pipin ! Tak kdo ještě přijde ?! A pak že nemáš kámošky. Hm, dobrý !

    OdpovědětVymazat
  32. Sakra...už buď konečně ticho ! Nikdo mě a mé kamarádky urážet nebude !! Kurva už !! Di někam ! Už se mi nepleť do života ! Nech mě bejt !

    OdpovědětVymazat
  33. Jé, slečna Znechucená - a já myslela, že tak milá společnost se sem už nevrátí :)
    Opravdu tě baví dělat ze sebe ještě většího vola?

    OdpovědětVymazat
  34. TERKO NENECH SE PROBOHA VYTOČIT!!! Vždyť je to nesmysl. My se Zebrou se určitě neurazíme, to ti garantuju za nás obě, protože kvůli někomu, kdo nás uráží a koho neznáme, by byla blbost si dělat hlavu. Takže: ty si taky přestaň dělat hlavu, protože to nemá cenu. Jasné?! :) A buď v pohodě, prosím. :) MÁŠ kámošky a vždycky mít BUDEŠ! TAK! :)

    OdpovědětVymazat
  35. To říká ta pravá ! Jméno jako ,Zebra' je opravdu hodně inteligentní, že ?
    A ty Bohyně (jasně !) Jak mi chceš zabránit abych sem šla ? Myslim, že to nějak neovlivníš. Takže sry...:DDD

    OdpovědětVymazat
  36. a další !! Vy musíte bejt partička !

    OdpovědětVymazat
  37. Zebra není jméno, Zebra je přezdívka. Ale musím uznat, že tvou fantazii na vymýšlení nicků ti opravdu závidím.
    Pokud se nemýlím, admin blogu má právo mazat nepohodlné komentáře. Takže chodit sem můžeš, ale míra tvého projevu bude snížena na nulu. Je to pravda, krutá pravda - pro někoho jako ty.

    Partička jsme, ano - a bráníme člověka, na kterým nám záleží. A nasrat se nenecháme, to si piš.

    OdpovědětVymazat
  38. njn...jak myslíš. Nebudu tě nijak omezovat.
    M: jo, budu se snažit. Věřím v to ! :) Dík.

    OdpovědětVymazat
  39. správně! jsme partička a jsmee na to hrdé! teda upřímně....je mi do smíchu....z té nehoráznosti se směju na celé kolo! :D XD XD XD CHACHA XD XD
    Z: lépe bych to neřekla :)
    Bohyně: Zebra správně řekla, že komenty můžeš i mazat. a věř!:)

    OdpovědětVymazat
  40. Jo mam fakt dobrou fantazii a tak i doufám, že tohle je sen. Ne pro to že bych se chtěla dát z terezou zase do hromady, ale protože snad sním o tom že má takovejch ,zpřízněnejch duší'. To snad nemůže být možný ! Možná ty komentáře budou smazány, ale tady-v mé hlavě ne ! Takže se fakt nemusíte namáhat !

    OdpovědětVymazat
  41. Já už to vzdávám...
    M: jo, ale mě už je to jedno...jen ať se lidi kouknou, co si o mě myslí...

    OdpovědětVymazat
  42. ježiš promiň, ale vážně mě rozesmíváš...XD XD XD PREJ: MEDVĚD!!!! :D CHAHAHA tak to už fakt není možný! kdybys jen věděla......XD XD
    spřízněné duše - to sedí! a mám pro ttebe novinu: je to možný, je to pravda!

    OdpovědětVymazat
  43. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  44. Cože ??!! Tak to už jsi přehnala !! Já ti o ní NIKDY nic neřekla a když, tak to rozhodně nebyo nic v záporném smyslu !!! Sakra nelži aspoň nelži !! Marky, prosím, nevěř jí !! Já jí nikdy nic neřekla..prosím !! :'( :(

    OdpovědětVymazat
  45. proti medvědům nic nemám......xD to bys nepochopila. a je mi jedno, co ti o mně Bohyně vyprávěla, jelikož jí věřím a určitě nic, co by mi vadilo. já bych proti tobě taky nic neměla, nehledě na to, že ani nevím, kdo jsi. ale hodně mi vadí, že urážíš někoho tak skvělýho, jako je Terka a Zebra, mrzí mě to. budiž - mě si urážej jak chceš, já to přežiju, ale když budeš urážet je, nemůžeš se divit, že jsem ve ,,spolku pipin" .(mimochodem fakt ,,originální" název! xD)

    OdpovědětVymazat
  46. Terko nešil! co si myslíš, proboha? že ti nebudu věřit? blázínku. :) neboj, jsem naprosto v pohodě a umírám tu smíchy. :D nevěřím jí, určitě jsi jí nic neřekla a když, tak jen jméno, protože sama uznáš, že jinak by nevěděla, jak se jmenuju. xD a jak jsem napsala: věřím ti. :) to platí VŽDY!!!

    OdpovědětVymazat
  47. tajná neznámá záhadná10. října 2010 v 18:56

    Tak víte co ? Fajn. Kecejte si tu spolu dál a já se zdejchnu do tajna, neznáma, záhadna ! Možná to tak bude pro MĚ lepší. (na vás mi nezáleží, jen pro info.)

    OdpovědětVymazat
  48. N: fajn, jdi si.
    M: dobře neboj, už o tom pochybovat nebudu. Dík moc ! Aspoň, že tě dokázala rozesmát ! To se jen tak někomu nepovede ! :D :)

    OdpovědětVymazat
  49. jupíííí!! :)
    díky Bohyně. já už se bála, že si zas budeš dělat hlavu s tím, jestli ti věřím,......protože teprve TO by mě dostalo.......
    tobě se Zebrou se to povede vždycky, to víš! :)

    OdpovědětVymazat
  50. ano, vím :) Ale stejně je super, že se směješ ! :) Taky bych se tomu ráda smála...:( :)

    OdpovědětVymazat
  51. Tak jo, ale když nezáleží, tak není potřeba se hádat. Já bych proti tobě neměla nic osobního, ale to hnusné vyjadřování mě k tomu prostě dokopalo.
    Protože ve svojí podstatě jsem člověk mírumilovný (když potlačím toho chorelika v sobě a místo hororů si pustím něco normálního), a tak se omlouvám, pokud jsem nějak ranila tvou osobu, tvé ego atd. Umím být sarkastická potvora a nenávidím porážku.
    Řekla bych "Příměří?", ale to už je jen a jen na tobě. Každopádně, pokud na Terku znovu (slovně) zaútočíš, nebudu se držet zpátky - ať budu označena za 'pipinu', či ne.

    K tomu Medvědovi... sakra, tady funguje nějaká telepatie, či co xD

    OdpovědětVymazat
  52. ano, chápu...má to dvě strany. já se taky nesměju z radosti. prostě....mě to nehorázně dostává! ta nehoráznost! :D XD hlavně se drž těchto třech ,,EN" : Nepřemýšlej, Neplakej, Neměj depku ! :)

    OdpovědětVymazat
  53. :D tak teď jsi mě rozesmála (M) ,,EN" je fajne :D Enpřemýšlej, Enplakej, Enměj depku. Ano, já to chápu. To prostě umíš jen ty, splést se ve správnou chvíli. :D
    Z: nemyslím, že příměří je dobrý nápad. Njn, dík, že mě chráníte ! Jsem vám za to moc vděčná ! :) Nedokážete si představit jak ! :)

    OdpovědětVymazat
  54. B: Ale ne! :D XD CHACHA Já to ,,EN" psala jako ,,N", akorát jako výslovnost, chápeš? :D :) ale jsem ráda, že ses pobavila! xD
    Z: já ti říkala, že ten medvěd....že se budeš divit. xD ! :D ovšem řekla bych, že pokud už nebude žádný ,,útok", je jen na Terce, jestli se s NÍ usmíří nebo ne. :) kdybys stála vedle mě, nastavila bych ti ruku a plácla bych si s tebou. dobrá práce! :)

    OdpovědětVymazat
  55. Já si to myslela, ale nějak jsem se potřebovala aspoň trochu pousmát. :) Jo a moc jste mi pomohly, fakt dík ! :) ale ona zase určitě příde. Nedávala bych tomu moc šancí. :( :)

    OdpovědětVymazat
  56. *plác* s váma oběma. :) jo a Bohyně, předem bych se neděsila toho, že přijde. TEĎ tu není a tak není důvod k obuvám. :) ¨
    pousměj se kdykoli můžeš. :)

    OdpovědětVymazat
  57. Holky, mám pro vás úkol. :D Bereme se s Aldinem a tak bychom potřebovali pomoct, prosím. :D
    M: ty budeš mít na starost hudbu na svatbu a odvoz ze svatby.
    Z: prosím ty se postarej o finance.
    Pomůžete mi ? :D Zítra se domluvte ve škole s Aldinem. Díky moc :D (jáj, to je ale blbost :D )

    OdpovědětVymazat
  58. Jestli přijde, budeme tu my. Jestli přijde po dobrém, bude to v pohodě. Jestli po zlém, vezmu svojí imaginární katanu a udělám s ní stejný proces, jako Mion s Keichim v Higurashi no Naku Koro ni xD *zákeřně se pochechtává*

    OdpovědětVymazat
  59. jéééé! :) to je hezkýýýý! xD tak fajn, pustím ti tam takový písničky, že se budeš divit. co třeba ,,JEDE ŠROT" ? XD zítra se domluvíme s A.
    jo a můžem ti jít se Zebrou za svědkyně? xD :D CHACHA , ty máš ale nápady! :D

    OdpovědětVymazat
  60. Božko, Božko, že by vynucený sňatek? Tak ty tam přijdi v kvádru a já Aldina navleču do šatů pro nevěstu xD a k tomu přidám mašličky, a podvazky... *fetiš nálada*

    Sakra, tys mi svěřila finance? - He, rozluč se s nima, cha chá xD *bere kufr s bankovkama a zdrhá... do Japonska xD*

    OdpovědětVymazat
  61. :D fajn, ale musíte si vzít nějký pěkný bíly šaty ! Bude to velká svatba.
    Hospoda-oblek pro A.
    Pavel-jídlo, místa
    Marky-písničky, odvoz
    Zebra-finance
    Lukáš-unášení nevěsty :D
    Takže se to snad povede ! :D

    OdpovědětVymazat
  62. No fakt, Zebra má pravdu. Víš jak by ta tvoje svatba vypadala? xD Celou bys jí progebila! :D a nejen ty.
    Teda ZEBRO,že se nestydíš zdrhnout Terce do JAponska s penězi......xD :D To se přece nedělááá! :D

    OdpovědětVymazat
  63. ty jo zebro, ty to umíš rozjet :D fajn...těšim se na cestu do Japonska...v limuzíně ! :D Zařídí to M. :D xD

    OdpovědětVymazat
  64. njn...asi bychom se tam počůrali smíchy všichni ! :D xD

    OdpovědětVymazat
  65. To abych si vzala laso a zahájila lov nevěsty (tzn. záchranu) - ale ještě se s ním naučit zacházet tak, aniž bych sama sebe uškrtila xD

    OdpovědětVymazat
  66. :D jo, ale nevěstu myslíš koho ? Mě nebo Aldina ?? :D xD A ještě by to chtěla nějakého pěkného Oře :D xD

    OdpovědětVymazat
  67. no fůůůůůůj xD to by teda smrdělo......:D chacha cháááá xD
    děvčata nejdřív pojedeme limuzínou na letiště a pak poletíme soukromým letadlem až do Japonska. z japonského letiště pojedeme na oři (xD) a hurááá do hotelu jen pro nás. CHACHA :D to jsou plány.....xD

    OdpovědětVymazat
  68. Jo, podnikneme soukromý let do Japonska a pak do pěti hvězdičkového hotelu na Oři ! :D xD Už se těšim...únos nevěsty a jejích družiček :D xD

    OdpovědětVymazat
  69. změna...do čtyř: http://www.sopka.cz/hotely_detail.php?idHotelu=9946 :D

    OdpovědětVymazat
  70. teda koukám, že už to máš naplánované....jen se vdát a pláchnout. xD
    už to vidim, jak L. unáší A. :D chacha!
    oř už čeká ve stáji! xD

    OdpovědětVymazat
  71. Ježiš, ty mě zabíjíš xD
    Něvěsta bude... to záleží na tom, koho odchytnu prvního a navleču do tohohle xD -> http://images.ados.fr/mode/photo/hd/1667634166/sweet-lolita/robe-sweet-lolita-2165173311.jpg

    OdpovědětVymazat
  72. :D fajne...:D Oř bude jaké barvy ?? :D
    L. by asi A. moc daleku neunes. Možná kdybychom mu dali do pití nějaké omamné látky. :D xD

    OdpovědětVymazat
  73. chaqcha!!!! tak to myslím, že je na A. jak dělané!! xD XD XD :D

    OdpovědětVymazat
  74. ty kráááso zebro, tak to radši Aldin. Já se na o necejtim :D

    OdpovědětVymazat
  75. A tyhle jsou taky nádherný... -> http://youthoughtwewouldntnotice.com/blog3/wp-content/uploads/2010/07/the_original_Qi_Lolita_Design_by_noke89_F+F.jpg *slintá* Tak kdopak bude nevěsta...? xD
    (Jo, tohle budou družičkovský šaty xD)

    OdpovědětVymazat
  76. L. by A. unes, to jo, ale spíš by ho nechtěl nést. zvlášť, kdyby měl A. na sobě ty pěkné růžové šatičky s volánky od Zebry! XD Oř bude barvy bílé s hnědými skvrnami :D

    OdpovědětVymazat
  77. :D jsou fakt krásný...ale nevěsta radši A. Newm, jak bych v takovejch šatech mohla vypadat :D xD ehm...tak jo, budou družičkovský ! Zejtra nezapomeňte všechno vyklopit A. ! :D

    OdpovědětVymazat
  78. tkj...:D Právě...on by ho nechtěl nést. Jedině s omamnými látkami :D

    OdpovědětVymazat
  79. bezva ZEBRO! xD bereš si ty černý nebo ty červený? :D :)

    OdpovědětVymazat
  80. Božko, mysli xD S omamnými látkami by toho moc nenes, možná tak zásoby na další "pařbu" ("hulbu" xD)

    OdpovědětVymazat
  81. Hele..prej pude Hospoda a Pavel za svědky. :D Takže budete čtyři. :D Oni taky půjdou v šatech ?? :D :D xD

    OdpovědětVymazat
  82. zítra budem muset A. změřit parametry, aby mu šaty padly. xD :D

    OdpovědětVymazat
  83. oni půjdou v těch nevěstinskej, jako morální podpora A. XD :D

    OdpovědětVymazat
  84. :D xD Přesně !! :D vemte si metr ! :D xD

    OdpovědětVymazat
  85. Hospoda -> http://www.fanplusfriend.com/catalog/Sweet_Lolita_outfit_CT00059_01.jpg
    Pavel -> http://fanchaos.com/fanplusfriend/c4/Gothic_Lolita_High_Waist_Skirt_Shoulder_Belt_SP00088_01.jpg (ať si taky užije, ten úchylný chlapec xD)
    A ještě jsem objevila tyhle skvělé družičkovské šaty -> http://image.yesstyle.com/assets/13/332/l_p1011133213.jpg

    Ale já si možná nakonec vezmu tohle -> http://www.mooncostumes.com/item/26849 - Cielovy super-cool šaty xD

    OdpovědětVymazat
  86. dobrý nápad !! :D xD (já tady bouchám smíchy !! :D )

    OdpovědětVymazat
  87. Doktora! Zavolejte doktora! Terka krvááácí!

    OdpovědětVymazat
  88. hezky Zebro. nato, že máš na starosti finance jsi nás všechny pěkně ,,ošatila" xD
    co říkáte téhle limuzíně? růžová je proto, aby se A. hodila k šatům xD http://www.google.cz/imgres?imgurl=http://www.krystal-limousines.com/images/PinkLimo2.jpg&imgrefurl=http://www.krystal-limousines.com/PinkLincoln.html&usg=__iC4ZZPTBc1yoBgiZuDcAGfI_6UE=&h=426&w=618&sz=190&hl=cs&start=3&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=p_802t9vFMFZiM:&tbnh=94&tbnw=136&prev=/images%3Fq%3Dlimuz%25C3%25ADna%26um%3D1%26hl%3Dcs%26rlz%3D1R2ADBF_en%26tbs%3Disch:1,ic:specific,isc:pink
    A UVNITŘ TO BUDE VYPADAT ZHRUBA TAKHLE:
    http://limofan.net/wp-content/uploads/2009/12/pink-h2-limo-interior_lg.jpg xD

    OdpovědětVymazat
  89. ok. Beru ! Ale je fajn, že nás Zebra šatí :D hele, ale kdy ta svatba bude ? A kde ? :D Teda, bude u nás. Ale kdy ? :D

    OdpovědětVymazat
  90. tak zítra ve tři ráno. to je jěště tma a tak bude dobře vidět ten ohňostroj, co pro tebe chystám (taky růovej - aby se hodil k šatům xD)
    :D

    OdpovědětVymazat
  91. ty kráááso...je fakt super !! :D dík za pomoc, holky. BD je oddávající :D

    OdpovědětVymazat
  92. ale jako fakt !! já to myslim vážně ! :D prostě se někdy sejdem tady u nás a B. nás oddá :D xD
    Ve tři ráno jsem u tramvaje jako na Oři !" :D

    OdpovědětVymazat
  93. myslíš Báru D. ? nebo koho? :D

    OdpovědětVymazat
  94. jj :D tam bude stát biblí a předčítat :D

    OdpovědětVymazat
  95. Dobře ty xD
    Tady máte s A. ideální dům xD -> http://www.luxuryportfolio.com/photos/property/full/562093_12581_13.jpg
    A Maidky xD -> http://admintell.napco.com/ee/images/uploads/gamertell/DenDenMaid.jpg

    OdpovědětVymazat
  96. ty jo Zebro, ty jsi akční. Kdo to zaplatí ? :D xD

    OdpovědětVymazat
  97. btw... Božko, nezměnila bys design? Tenhle je strašně depresivní... xD

    OdpovědětVymazat
  98. Kdo to zaplatí? Co je to za otázku? Přece ty, já jsem pouze... ekonom xD

    OdpovědětVymazat
  99. maidky? to slovo neznám. jinak hustě ty! xD
    Pěknej ,,bejvák" :D

    OdpovědětVymazat
  100. :D xD jako já na to všechno taky nemam. Ale oni to rodiče doplatí. :D
    Bejvák je fakt super. Budeme bydlet tady, v Praze ? :D

    OdpovědětVymazat
  101. Maid (japonsky "meido") - to je skoro to samý jako butler, akorát v ženským pro vedení xD
    Většinou pracují v tzv. Maid café, lidem, co tam přijdou, říkají "Vítejte doma, pane", mají skvělý kostýmy... Bože (Božko! xD) já chci do Japonska!

    OdpovědětVymazat
  102. jo a ještě k tomu blogu, dess je depkoidní, ikdyž pěknej. ale hlavně mi dělá starosti tvůj nick. co je to : ,,Bohyně..možná" ? Bohyně určitě a jestli pochybuješ o své božskosti, tak nejsi Bohyně možná, ale Bohyně nemožná! xD :D :)

    OdpovědětVymazat
  103. tak jo...:D jsem bohyně nemožná :D xD už jsem to změnila ! :D fajne ? :)
    Taky chci do Japonska. Jsem se teď dozvěděla od rodičů, že od svých pěti let pořád melu o Japonsku :D xD

    OdpovědětVymazat
  104. Mačeto... ta definice je... boží xD

    OdpovědětVymazat
  105. No, tak já musím holky. Díky za pomoc, zítra to dovyřiďte s A. a páčko. Zítra se tu o5 sejdeme :)
    A ještě jednou, dík..za vše ! :'( :)

    OdpovědětVymazat
  106. "Dyzajn" jak na Novej rok xD Ať se máme na co těšit! Bude pitka (ne pitva!)! Yes! *hrabe jí*
    No, je vidět, že osud existuje, Božko xD (osud... to mi připomíná Naruta xD Proboha xD)

    OdpovědětVymazat
  107. O´´OÓ DÍKY, zEBRO, JSEM POCTĚNA. :) fakt.
    ty jedna Bohyně nemožnáááá! xD vuááááááávuáááá, já se z tebe zbláznim (je-li to ještě vůbec víc možné)
    jinak dess máš teĎ pěknej, můj ohňostroj bude velkolepej, akorát tam nebudou zelený a oranžový petardy, ale jen růžový! xD chacha :D

    OdpovědětVymazat
  108. "A svatba byla veliká..." - zařídíme! Hai! Rozkaz, pane!
    Zejtra... snad :)
    Není zač, já tu jsem vždycky k dispozici :D *láskyplně hladí upilovanou brokovnici*

    OdpovědětVymazat
  109. tak fajne. taky budu muset. ráda jsem s vámi spolupracovala a bojovala po vašem boku, dámy. xD :) fakt. :) díky oběma.

    OdpovědětVymazat